YouFlex
 
YouFlex
YouFlex de 3 in 1 budgetvriendelijke oplossing. YouFlex combineert het gebruiksgemak van een traditioneel 5-vlaks whiteboard met de digitale mogelijkheden van een interactieve projector.
Right
YouFlex de 3 in 1 budgetvriendelijke oplossing.

YouFlex combineert het gebruiksgemak van een traditioneel 5-vlaks whiteboard met de digitale mogelijkheden van een interactieve projector. De speciale e3 surface laat zich niet alleen perfect beschrijven met gewone, maar ook met digitale ‘inkt’. Deze speciale toplaag heeft een zeer hoge reflectiewaarde, maar nauwelijks een zgn. hotspot.

Het 88” formaat middenbord is zo ontworpen dat het geprojecteerde 16:10 beeld volledig tot zijn recht komt. Met YouFlex heeft u in combinatie met een interactieve ultra short throw projector met 1 druk op de knop een digibord voor handen.

Maar YouFlex is ook op de toekomst voorbereid. Door een slimme en unieke oplossing aan de achterzijde is het mogelijk aan dezelfde constructie een groot formaat touchscreen / smartTV te bevestigen. De afschrijving kan dus over een langere periode geschieden.

YouFlex is de meest stabiele en betrouwbare pylonenconstructie geschikt voor elk type wand. De contragewichten zorgen voor een ultra lichte manuele hoogte verstelling zonder afstandsbediening en hinderlijk motorgezoem.

BY YOU® producten zijn TÜV gecertificeerd. Standaard fabrieksgarantie op alle BY YOU producten is 3 jaar en na registratie zelfs 5 jaar.
USP's
  • De 3 in 1 oplossing
  • Oerdegelijk en super stabiel
  • Hoogteverstelling met maximaal bereik
  • Uitgebalanceerd voor een ultra lichte manuele bediening
  • In de hoogste positie vergrendelbaar tegen oneigenlijk gebruik,
 in de laagste positie vergrendelbaar voor eenvoudig onderhoud
  • Scharnierende e3 kwaliteit whiteboards:
 afsluitbaar, dubbelzijdig beschrijfbaar, magnetisch en krasvast geëmailleerd staal
  • VESA voorbereid
  • 5 jaar fabrieksgarantie
Now 5 years warranty
Open een By You-account en registreer uw product voor twee jaar extra garantie!
News BY YOU
img
YouFlex
02-01-2017
YouFlex. Combineert het gebruiksgemak van een traditioneel 5-vlaks whiteboard met de digitale mogelijkheden van een interactieve projector.
img
YouCab
02-01-2017
YouCab. Het meest innoverende presentatiesysteem voor touchscreens.
img
Nieuwe website
01-01-2017
Welkom op de website van By You!
Contact BY YOU
BY YOU

Zuidbaan 532,
2841 MD Moordrecht

T : +31 (0) 182 638 063
E : info@by-you.nl

btw nl 8189.19.838.B01
kvk 24428190